Приватност

ПриватностНа Stake Sites, сериозно ја сфаќаме вашата приватност и сме посветени да ги заштитиме вашите лични податоци. Оваа Политика за приватност содржи важни информации за тоа како ги собираме, користиме и откриваме вашите лични податоци.

Информации кои ги собираме

Можеме да собираме лични информации за вас кога ја користите нашата веб-страница или услуги. Овие информации може да го вклучуваат вашето име, адреса на е-пошта, информации за плаќање и други детали што ни ги давате. Покрај тоа, може да собираме информации за вашиот уред, како што се вашата IP адреса и типот на прелистувачот.

Може да собираме информации и од други извори, како што се јавно достапни бази на податоци, за да ги дополниме информациите што ги собираме директно од вас. Овие информации може да вклучуваат демографски информации, интереси и други информации релевантни за нашите производи и услуги.

Како ги користиме вашите информации

Ние ги користиме вашите лични податоци за да ви ги обезбедиме нашите услуги и да комуницираме со вас за нашите производи и услуги. Ова може да вклучува испраќање на вас промотивни материјали, билтени и други информации за нашите производи и услуги. Ние, исто така, може да ги користиме вашите информации за подобрување на нашата веб-локација и услуги.

Можеме да ги користиме вашите информации за да го персонализираме вашето искуство на нашата веб-локација, како на пример со прикажување насочени реклами врз основа на вашите интереси. Ние, исто така, може да ги користиме вашите информации за да спроведеме истражување и анализа за подобро да ги разбереме нашите клиенти и да ги подобриме нашите производи и услуги.

Информации што ги споделуваме

Можеме да ги откриеме вашите лични податоци на трети лица даватели на услуги кои ни помагаат во обезбедувањето на нашите услуги. Овие даватели на услуги може да вклучуваат процесори за плаќање, маркетинг агенции и други продавачи од трети страни. Ние, исто така, може да ги откриеме вашите информации како што се бара со закон или за да ги заштитиме нашите права.

Дополнително, можеме да ги споделиме вашите информации со нашите филијали и подружници за целите опишани во оваа Политика за приватност. Ние, исто така, може да ги споделиме вашите информации со партнери од трети страни за заеднички маркетинг напори, како што се промовирање на нашите производи и услуги за вас.

Вашите избори

Може да изберете да се откажете од примање маркетинг комуникации од нас во секое време. Можете исто така да побарате пристап или корекција на вашите лични податоци со контактирање со нас користејќи ги информациите дадени подолу.

Можете исто така да изберете да ги оневозможите колачињата на вашиот прелистувач, иако тоа може да ја ограничи вашата способност да користите одредени функции на нашата веб-локација.

Безбедност

Преземаме разумни мерки за да ги заштитиме вашите лични податоци од неовластен пристап и откривање. Ние користиме безбедносни мерки на индустриски стандарди за да ги заштитиме вашите информации, вклучително и шифрирање, заштитни ѕидови и други безбедносни технологии.

Промените во оваа Политика на приватност

Можеме да ја ажурираме оваа Политика за приватност од време на време како одговор на промените во нашите деловни практики или законски барања. Ќе ве известиме за какви било промени со објавување на новата Политика за приватност на нашата веб-страница.

Контактирајте нѐ

Ако имате какви било прашања во врска со оваа Политика за приватност или нашите практики во врска со вашите лични информации, ве молиме контактирајте не на [email protected]. Со задоволство ќе одговориме на сите прашања што можеби ги имате.