MyStake е домаќин на турнири

100% натпревар бонус врз основа на првиот депозит од £/$/€20+. Дополнителни бонуси.

*Само нови корисници

Само нови играчи. 

Учествувајте на турнири, натпреварувајте се со други играчи, освојувајте бесплатни вртења, бесплатни облози и вистински пари. Бидете во тек со најновите турнири и добивајте награди.

Како да учествувате?

За да учествувате на турнир, треба да се обложувате на игрите споменати на страницата за турнири. За секој облог, $1 = 1 поен. Треба да стигнете до таблата на водачи, која се состои од играчи со највисоки поени. Ако на крајот од турнирот останете на таблата на водачи, ќе добиете дарежливи награди. Наградите и барањата за игра може да се разликуваат од турнир до турнир, но главната идеја останува иста: играчите се натпреваруваат едни со други, а повисоко пласираниот играч ќе добие поголеми награди.

Во зависност од турнирот, можете да добивате поени со обложување на мини игри, спортски книги, слотови или казино во живо. Точниот услов за игра ќе биде вклучен во описот на турнирот.

Награди

На секој турнир, видот на наградата може да се разликува помеѓу вистински пари, бесплатни облози и бесплатни вртења.

  • Вистински пари: Износот на наградата, кој можете да го добиете со останување на таблата на водачи на турнирот. Овој бонус нема никакви барања за обложување, така што можете слободно да го користите како што сакате.
  • Бонус пари: Износот на пари од бонусот зависи и од пласманот во таблата на водачи, но ќе треба да го обложите од 1 до 5 пати (во зависност од турнирот) за да го повлечете. Исто така, парите од бонусот може да имаат ограничувања за играта, кои можете да ги проверите на страницата за бонуси (Профил > Мои подароци > Бонус).
  • Бесплатни облози: Ако добивате бесплатни облози, можете да ги користите на посветени игри или спортски книги. За да дознаете кои игри се вклучени во вашиот бесплатен облог, треба да отидете на Профил > Мои подароци и кликнете на копчето „Список на игри“ веднаш до промоцијата.

Бесплатен облог не може да се користи додека има активен бонус. Бесплатниот облог треба да се стави на тикет од експресен тип со 3 позиции, каде што секоја позиција треба да има коефициент еднаков или поголем од 1.3x.

Проверете ја нашата страница за турнири сега!

  • Слободен врти: На турнирите, можете да добивате бесплатни вртења ако се најдете на таблата на водачи. Тие ќе бидат додадени на вашата сметка веднаш штом ќе заврши турнирот. Бесплатните вртења се достапни само на некои од игрите, а списокот со игри можете да го проверите од Профил > Мои подароци > Бесплатни вртења > „Список на игри“. За да ги користите, ќе мора да отидете на страницата со слот и тој автоматски ќе се иницира. Откако ќе се искористат бесплатните вртења, добитната сума се додава како вистински пари, без никакви барања за обложување.

Важно! Облозите направени со сума на бонус ќе ви дадат преполовени поени (1$ бонус = 0.5 поени)