25 бесплатни вртења бонус за добредојде

Нови играчи можат да тврдат 25 слободни вртења * на BETSOFT Games.
* Мин. износот на депозитот е 25 УСД.
* Мин. износот на депозитот е 25 УСД. Секој нов играч има право на 25 бесплатни вртења, кои може да се побараат до 48 часа по првиот депозит. Облозите се достапни до седум (7) дена откако бесплатните вртења се кредитираат на вашата сметка на Juicy Stakes.

Новите играчи во Juicy Stakes можат да бараат 25 бесплатни вртења на истакнати слот игри на BETSOFT како дел од нивниот бонус за добредојде. За да ги добијат бесплатните вртења, играчите треба да направат минимум депозит од 25 УСД и да го контактираат тимот за поддршка за да им се припишат вртењата. Бесплатните вртења може да се побараат до 48 часа по првиот депозит и се достапни до седум дена откако ќе се кредитираат на сметката на играчот. Максималната наплата од бесплатните вртења е 250 долари, а добивките доаѓаат со услов за превртување 30 пати.

Како да го побарате вашиот бонус за добредојде:

 1. Направете минимум депозит од 25 долари.
 2. Изберете еден од следниве BETSOFT SLOTS за да ви се припишат вртењата:

Избрана Игри:

 • Тигај канџи
 • Чили Поп
 • Јак Јети и се тркалаат
 • The Angler
 1. Контактирајте со нашиот тим за поддршка за да ви се заслужат бесплатните вртења.
 • Минималниот износ на депозит е 25 УСД. *Максималната наплата од бесплатните вртења е 250 УСД. *Важат одредби и услови. *Добивките од бесплатно вртење доаѓаат со 30x превртување.

Правила и услови

 • Играчите мора да имаат 18 години за да учествуваат.
 • Вработените и членовите на потесното семејство на вработените во Juicy Stakes, Horizon Network и нејзините придружни компании немаат право да учествуваат на Промоцијата.
 • Juicy Stakes Poker го задржува правото да ја измени, измени или прекине Промоцијата и/или овие Услови во секое време, без известување (писмено или усно) каде што е разумно да се стори тоа или од причини кои се надвор од контрола на промоторот. Промоторот не прифаќа никаква одговорност или одговорност за какви било задоцнети или недоставени записи или регистрации, известувања или комуникации или за каква било форма на технички дефект, грешка, неисправност или тешкотија или за кој било друг настан надвор од неговата разумна контрола што може да предизвика функционирање на промоцијата да биде нарушена, недостапна или неточна.
 • Играчите мора да го превртат својот бонус за бесплатно вртење 30 пати за да се заработат.
 • Играчите мора да го префрлат својот бонус за бесплатно вртење на слот игрите на Betsoft во казиното Juicy Stakes покер.
 • Бонусите доделени од промоциите за бесплатни вртења на игрите на Betsoft не може да се префрлаат на игрите на маса на Betsoft.
 • Максималната готовина од бесплатните вртења во игрите со слот е 250 долари. Ова правило важи и кога салдото на играчот е позитивно во моментот на откупување на бонусот. По откупувањето на бонусот, правилото ќе биде поништено само откако салдото на играчот повторно ќе достигне $0.
 • Минималниот депозит за да се квалификувате за понудата за бесплатни вртења е 25 долари.
 • Сите преостанати бесплатни вртења ќе бидат поништени ако играчот го достигне максималниот износ на бонус од 250 долари.
 • Откако ќе побарате бонус за депозит во казино/бонус за бесплатни вртења во казино, вашата игра во покер ќе биде заклучена додека не се комплетираат барањата за играње.
 • Ако не сакате да ја завршите играта преку барања за бонус за депозит во казино/бонус за бесплатни вртења во казино, сите добивки од бонус за депозит во казино/бонус за бесплатни вртења во казино заедно со преостанатиот бонус готовина/бесплатни вртења ќе бидат одбиени/отстранети од вашите сметка.
 • Одлуките за управување со покер на Juicy Stakes се конечни.