Бонус за добредојде на мини игри. До 500 €!

Депозитите помеѓу 20€/$ и 500€/$ ќе бидат наградени со а 100% бонус

Бонус законик НОКОД

*Само нови корисници

Само нови играчи. Mystake мини игри Бонус за добредојде - 100% бонус на вашиот прв депозит.

  1. Депозитите помеѓу 20€/$ и 500€/$ ќе бидат наградени со 100% бонус.
  2. Бонусот е достапен за сите наши мини игри освен Dice, BlackJack, Plinko и Limbo.
  3. Бонусот ќе се кредитира на вашата сметка по првиот депозит. Мора рачно да го активирате бонусот пред да играте Mini Games за да го добиете.
  4. Овој бонус можете да го добиете само еднаш и само на вашиот прв депозит.
  5. Овој бонус не може да се користи заедно со која било друга промоција.
  6. Можете да го откажете бонусот со контактирање на нашиот разговор во живо, но имајте предвид дека вкупниот износ на бонус, генерираните добивки и вкупниот износ на облогот (од активирање на бонусот до неговото откажување) ќе бидат одбиени од целокупното салдо. Бонусот и вистинските пари не се одвоени.
  7. Бонусот и депозитот за мини игри подлежат на барања за обложување од триесет (30) патикратен депозит плус износ на бонус.
  8. Минималниот коефициент потребен за облогот да се брои како облог е 1.3. Коефициентите помали од 1.3 нема да се сметаат како облог и ќе се сметаат за неприфатливо дејство. Облозите на DICE, Plinko, Limbo и Blackjack се исклучени од условот за обложување.
  9. Откако ќе се активира бонусот, условот за обложување мора да се заврши во рок од максимум 30 дена. Во спротивно, бонусот и сите генерирани добивки ќе бидат изгубени.
  10. Максималниот износ на облог што можете да го ставите кога имате активен бонус е 10 €/$ по игра на мини игра. Облозите повисоки од 10 €/$ ќе бидат исклучени од условот за обложување, а добивките ќе бидат пропуштени.

? MyStake го задржува правото да направи какви било промени во играта или целосно да ја откаже.