Бонус за добредојде во казино. 150% ДО 200 €. 100% ДО 1000 €.

На депозитите помеѓу 20€/$ и 200€/$ ќе им се додели бонус од 150%. Депозитите помеѓу 201€/$ и 1000€/$ ќе добијат 100% бонус

Бонус законик нокод

*Само нови корисници

Само нови играчи. Бонус за добредојде - 150% бонус на вашиот прв депозит до 1000 евра 

Во Mystake Casino, задоволството на клиентите е наш главен приоритет. За да ви посакаме добредојде во нашето казино, нудиме специјален бонус за нови играчи!

Депозитите помеѓу €/$20 и €/$200 ќе добијат бонус од 150%. Депозитите помеѓу €/$201 и €/$1000 ќе добијат 100% бонус.

Ве молиме имајте ги следните услови и услови:

 1. Минималниот депозит подобен за бонусот е 20 €/$.
 2. Бонусот се однесува само на игрите на Casino Slots.
 3. Бонусот ќе се кредитира на вашата сметка веднаш по првиот депозит. Мора рачно да го активирате бонусот пред да играте. Неуспехот да се активира бонусот пред играње ќе резултира со одземање на бонусот.
 4. Овој бонус може да се искористи само еднаш и само на вашиот прв депозит.
 5. Овој бонус не може да се користи заедно со која било друга промоција.
 6. Бонусот и депозитот подлежат на барања за обложување од триесет (30) пати повеќе од депозитот плус износот на бонусот.
 7. Можете да го откажете бонусот со контактирање на нашиот разговор во живо, но имајте предвид дека вкупниот износ на бонус, генерираните добивки и вкупниот износ на облогот (од активирање на бонусот до неговото откажување) ќе бидат одбиени од целокупното салдо. Бонусот и вистинските пари не се одвоени.
 8. Откако ќе се активира бонусот, условот за обложување мора да се заврши во рок од максимум 30 дена, во спротивно, бонусот и сите генерирани добивки ќе бидат изгубени.
 9. Максималниот износ на облог што можете да го ставите кога имате активен бонус е 5 €/$ по спин на игра со слот. Вртењата со облози поголеми од 5 €/$ ќе бидат исклучени од условот за обложување, а добивките ќе бидат загубени.
 10. Mystake Casino го задржува правото да ја измени, откаже или прекине промоцијата во секое време.
 11. Важат општите услови.